ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ


Σήμερα το πρωί όσοι παρακολουθήσαμε τη τραγωδία με τον 10 χρονο μαθητή που έπεσε νεκρός από σφαίρα (αδέσποτη;) στο Μενίδι, γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα φιάσκου της ΕΛΑΣ και των ανίκανων και κουτοπόνηρων πολιτικών που κυβερνάνε τη χώρα ενώ κοιτάνε να κουκουλώσουν ένα τεράστιο έγκλημα μέσα σε ελληνικό σχολείο.

Ενώ το παιδί είχε πυροβοληθεί στο ΚΕΦΑΛΙ μας τάιζαν ψευδείς ειδήσεις ότι ο μαθητής ζαλίστηκε μόνος του και έπεσε και χτύπησε.
Δεν καταλάβανε ενώ το παιδί αιμορραγούσε και έχανε τη ζωή του ότι είχε πυροβοληθεί; Και στην ανακοίνωση της η αστυνομία δεν αναφέρει καν σε ποιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το άτυχο παιδάκι!

Eπρεπε να γίνει νεκροψία για να αποκαλυφθεί η πραγματική αιτία θανάτου!

Τί αδέσποτες σφαίρες και μπούρδες;
Nα βρουν τον δράστη.


Η ΕΛΑΣ, το Υπ. Παιδείας και ο Γραβρογλου ποιον καλύπτουν και τι κρύβουν;

Από το ρεπορτάζ προκύπτουν πολλά ερωτήματα όπως επίσης το γεγονός ότι στο νοσοκομείο Παίδων οι γιατροί που εξέτασαν τον 11χρονο Μάριο όταν μεταφέρθηκε εκεί μετά το περιστατικό στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών δεν κατάλαβαν ότι είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι!

Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση του νοσοκομείου:

Ο ανήλικος Σ.Μ., 11 ετών, διεκομίσθη στο νοσοκομείο στις 22:30 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διασωληνωμένος, σε πολύ βαριά κατάσταση. Έφερε θλαστικό τραύμα ινιακής χώρας από πτώση εξ ιδίου ύψους. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Το πρωί της Παρασκευής (09/06/2017) εστάλη για νεκροψία νεκροτομή, αναφέρει η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία».

Σημειώνεται ότι μόλις σήμερα μετά την εξέταση από τον ιατροδικαστή στο άτυχο παιδί διαπιστώθηκε ότι υπάρχει «οπή στο πάνω μαλακό μέρος της κεφαλής από την οποία έβγαλε βλήμα πυροβόλου όπλου που προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού».

Πολύ ύποπτα όλα αυτά… κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή ή σπίτι τους!

Ορίστε πώς μετάδιδαν την είδηση το πρωί τα βρωμοκάναλα!



Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του Μενιδίου από το θάνατο 11χρονου μαθητή στην αυλή σχολείου από αδέσποτη σφαίρα.
Όλοι δηλώνουν συγκλονισμένοι και αγανακτισμένοι από την κατάσταση στην περιοχή τους και διαμηνύουν προς όλους τους αρμόδιους να κάνουν κάτι με τις συμμορίες των Ρομά που αποτελούν, όπως δηλώνουν, κράτος εν κράτει στην περιοχή των Αχαρνών.
Στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου θα γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου Μάριου ενώ μία ώρα πριν, στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας από τους κατοίκους.
Με αναμμένα κεριά στα χέρια, εκατοντάδες κάτοικοι του Μενιδίου το βράδυ της Παρασκευής έκαναν πορεία διαμαρτυρίας για την τραγωδία με θύμα τον 11χρονο Μάριο.


Η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο ή στα «γκέτο» του Μενιδίου με τα μέχρι στιγμής ευρήματα να αναφέρουν πως έχουν βρεθεί ναρκωτικά, όπλα και βολίδες. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις έρευνες έχουν κατασχεθεί 18 κάλυκες των 9mm, 1 κάλυκας 7.62mm, 7 βολίδες πυροβόλου όπλου, φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.
Επίσης έχουν πραγματοποιηθεί 22 έρευνες κατ’ οίκον και έχουν πραγματοποιηθεί 31 προσαγωγές και 3 συλλήψεις για υπόθεση ναρκωτικών.
Σημειώνεται, ότι οι έρευνες των αστυνομικών εστιάζονται στον οικισμό Αυλίζα, όπου διαμένουν κυρίως Ρομά, ενώ όλος ο χώρος ερευνάται … σπιθαμή προς σπιθαμή.
Έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αισιοδοξούν, ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εντοπιστεί και θα συλληφθεί ο δράστης.
Περισσότεροι από 250 αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες συμμετέχουν στη γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή των Αχαρνών για τον εντοπισμό του άγνωστου που πυροβολούσε άσκοπα χτες το βράδυ, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός από αδέσποτη σφαίρα 11χρονος μαθητής, στο 6ο δημοτικό σχολείο.


ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ, Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ και Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΩΝ (Οι υπάρχοντες είναι από ανεύθυνοι έως και πολύ επικίνδυνοι...)