ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (κάποιος να τους πεί ότι εδω είναι ELLADA)

ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ...ΟΛΟΥΣ !!!
Ο Γ. Αντωνόπουλος ήταν δικηγόρος πολιτικής αγωγής στο μεγάλο σκάνδαλο υπεξαίρεσης της Energa - Hellas Power - Εξαγριωμένοι οι βαρυποινίτες, επειδή δεν ξεκίνησε η δίκη με την απόπειρα ανθρωποκτονίας στις φυλακές του Άρμπερ Μπάκο, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται
Σκηνικά ...απείρου κάλους με υβριστικές λεκτικές επιθέσεις προς την έδρα, εκτυλίχθηκαν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, όπου συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας του δικηγόρου Γ. Αντωνόπουλου στις 3 Νοεμβρίου του 2014, έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη.
Συγκεκριμένα, με την έναρξη της δίκης, ο ένας εκ των πέντε κατηγορουμένων, ο Άρμπερ Μπάκο υποστήριξε ότι το διάστημα που μεσολάβησε από την τελευταία δικάσιμο της υπόθεσης, έλαβε χώρα απόπειρα ανθρωποκτονίας του στις φυλακές. Να σημειωθεί πως πρόκειται για τον Αλβανό βαρυποινίτη ο οποίος μαζί με τον επίσης Αλβανό συγκατηγορούμενό του Όλτι Ντούτσε κατηγορούνται ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχ. Ζαφειρόπουλου μέσα στο γραφείο του στην «καρδιά» της Αθήνας, στις 12 Οκτωβρίου του 2017.
Κατηγορούμενος προς το δικαστήριο: Έχει προηγηθεί απόπειρα δολοφονίας μου στον Κορυδαλλό. Θέλω να το δούμε τώρα.
Πρόεδρος: Αυτό θα το πείτε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Κατηγορούμενος: Τα έχουμε πει και δεν έχει γίνει τίποτα. Απαιτώ να τον φέρετε εδώ αυτόν τον άνθρωπο, αν θέλετε να συνεχιστεί η δίκη ...Κάναμε τόσο πόλεμο να τους βρούμε αυτούς τους ανθρώπους και εσείς δεν κάνετε τίποτα...
Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος Άρμπερ Μπάκο όσο και ο συγκατηγορούμενος του Όλτι Ντούτσε δήλωσαν ότι θα αποχωρήσουν από τη δίκη.
«Είστε όλοι πεθαμένοι»
Η δήλωσή αυτή, ωστόσο, των δυο κατηγορουμένων προς το δικαστήριο «συνοδεύτηκε» από χυδαίες εκφράσεις και απειλές προς την έδρα: «Αποχωρούμε, άμα παίρνετε τα λεφτά πάρτε τα και βάλτε τα στον κ....σας», φώναξε ο ένας εκ των δυο κατηγορουμένων βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα.
Πρόεδρος: Πρέπει να είστε παρόντες στη δίκη
Κατηγορούμενος: Όλοι πεθαμένοι είστε ...
Αμέσως, η πρόεδρος του δικαστηρίου διέκοψε τη διαδικασία, ωστόσο όταν το δικαστήριο ανέβηκε και πάλι στην έδρα και στο βήμα του μάρτυρα το θύμα, ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος, οι δυο Αλβανοί βαρυποινίτες άρχισαν και πάλι να ωρύονται:
«Δεν θέλουμε να είμαστε παρόντες. Φεύγουμε. Είναι δικαίωμά μας. Τι δίκη είναι αυτή; Δικάστε εσείς όπως θέλετε. Έρχεται ένα άτομο να μας δολοφονήσει μέσα στη φυλακή, να μας δηλητηριάσει και μας γράφετε στα αρχ....σας; Και συνεχίζετε τώρα με τον Αντωνόπουλο; Γιαμ....καρ.....πουτ.....Τα έχετε πάρει τα λεφτά σας;» ήταν κάποια από τα λόγια τους προς τα μέλη του δικαστηρίου.
Μάλιστα, την ώρα που ο Άρης Φλώρος - βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση καθώς φέρεται ως ηθικός αυτουργός της απόπειρας δολοφονίας του Γ. Αντωνόπουλου - δήλωνε στο δικαστήριο ότι αρνείται την κατηγορία που του έχει απαγγελθεί, ο ένας εκ των δυο Αλβανών κρατουμένων του φώναξε: «Τι αρνείσαι ρε παλιοπ......;».
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ....--> πηγή