30 ΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ 23-5-18) ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΦΙΛΗ Ε.Μ.Υ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 
ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ 30 άρια ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ 
ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΑΚΙ
ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ...
 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!
Αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες κυρίως στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες.
Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τις καιρικές συνθήκες να ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα δυτικά και τα νότια της χώρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 69 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τους άνεμους να πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 29 βαθμούς κελσίου.
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από τις απογευματινές ώρες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από τις μεσημβρινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 16 και 27 βαθμούς κελσίου.